Annonce


Programomtaler

Dina Al-Erhayem er taget med Anne Dorte Michelsen til Hørsholm kirke.
På Hans Knudsens Plads i København – lige der hvor Lyngbyvejen begynder, og hvor regnvandet samler sig, når himlen har åbnet sine sluser over Østerbro, ligger en 11 etagers bygning, der tidligere var kendt som Vanføreforeningens bygning.
Hun har samme pondus som salig Mime Fønss. Dansk teaters brusende og overdådige komedienne. Hun er sjældent fin på den, men indtager scenen med en altdominerende selvfølgelighed.
Er velfærdsstaten blevet til en konkurrencestat? Hvad gør det ved vores værdier og vores virkelighed – bliver vi mere frie eller mere stressede?
næste afsnit af ”På tur til…”, tager vi dig med Riis Rejser på busferie til et område, der er en meget populær feriedestination for os danskere, nemlig den Kroatiske halvø Istrien.
Citat: “Den, der dannes ved Angesten, han dannes ved Muligheden, og først den, der dannes ved Muligheden, dannes efter sin Uendelighed”.
Den store og folkerige region har - lige som landets fire øvrige regioner - stort fokus på sygehuse og sundhed, hvilket naturligvis har fyldt meget op til valget af det kommende regionsråd, som skal søge at få de økonomiske rammer til at hænge sammen, i de næste fire år.
Kampen om borgmesterposten i landets næststørste by kan godt minde om et ”præsidentvalg”.
Det danske rockband Sonja Hald har i høj grad gjort sit indtog i dansk musik.
Det gik ikke så godt for Bellevue Teatret i Klampenborg, rent økonomisk. Derfor fik man ny direktør. Det blev Pia Jette Hansen, der næsten kom direkte fra chefstolen på Østre Gasværk Teater.
Side 1 ud af 254

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce