Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


Spørg Momster (1)

”Spørg Momster” er en ny programserie, der tager sig kærligt af mødres problemer og dilemmaer. I programmerne giver et skiftende, men altid oplagt mor-panel – samt værten Esme Emma Sutcu – ærlige, men kærlige råd til mødre, der sender spørgsmål ind.

Spørgsmålene kan handle om alt lige fra ungerne, manden, svigerforældrene, veninderne og karrieren. I det moderne og travle mor-liv er der nok af spørgsmål og dilemmaer. Og der er gode råd altså rigtig dyre - men ikke hos Spørg Momster. Her deler vi gladeligt ud af dem – ganske gratis.

I det første program består panelet af forfatter Annemette Voss, tidligere professionel danser Cammilla Malmberg og blogger Karina von d’Ahé. Her diskuteres blandt andet om svigerforældre, der ikke respekterer ens madvaner, legekammerater, der ødelægger ting og om veninders forkælede børn.


Brænder du også inde med noget, som du kunne tænke dig et godt råd om, kan du skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du kan også skrive til redaktionen på facebook.com/spoergmomster.

Se, hvad mor-panelet giver af gode råd i første afsnit af ”Spørg Momster” fra den 4. november kl. 08.00 på dk4. Der er premiere på nye afsnit hver 14. dag.
www.momster.dk
 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce