Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
 
 

Annonce


De gamle på cykeltur med MEP’erne: ”Det er aldrig for sent at sige sin mening”

Selvom man er kommet op i årene, så har man stadig holdninger — og ikke mindst erfaringer, der skal gives videre. Derfor inviterede seks danske europaparlamentarikere en flok ældre mennesker med på tur.

Det blev til en samtale om erfaringer fra et langt liv og tanker om Europa. Et centralt tema i samtalerne var, at man forbliver en vigtig del af samfundet hele livet igennem, og at ens stemme tæller uanset eventuelle skavanker. Turene foregik på cykler fra foreningen Cykling uden alder, der organiserer cykelture for beboere på danske plejecentre. Enten med politikeren som "pilot" eller som medpassager — men altid som samtalepartner.

Samtalerne nåede rundt om oplevelser fra besættelsen, erindringer om Danmarks indtræden i det europæiske samarbejde og tanker om samfundets udfordringer i dag. Fælles for alle seks politikere var, at de gik derfra en god oplevelse og en masse erfaringer rigere, som de kan tage med sig videre i det politiske arbejde, og under alle samtalerne stod det desuden klart, hvor vigtigt det er at holde hovedet aktivt.

Annonce

 
       
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.

Annonce