Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Historien om portvin

Brødrene Jens-Peder Wenzel Pedersen og Troels Wenzel Østergaard står bag Vintageportvin.dk, som er en af Nordeuropas største specialforretninger inden for portvin. Igennem 3 programmer i serien "Historien om portvin" guider de os gennem portvinens verden.

I det første program giver de os et unikt indblik i, hvad portvin er, hvordan produktionen af portvin foregår, og de viser os den smukke Douro-dal, som er det eneste sted, hvor man producerer portvin.

I det andet program viser de os Vila Nova de Gaia ved Porto, hvor man lagrer og udskiber portvin, og vi får at se, hvordan man lagrer og blender forskellige typer af portvin, herunder vintage-portvin, LBV, Tawny portvin og Colheita portvin.

I det tredje og sidste program ser vi, hvordan IVDP – også kaldet Portvinsinstituttet, arbejder med kontrol og regulering af portvin. I programmet får vi et sjældent indblik i, hvordan de kontrollerer douro’s D.O.C. rødvine, hvidvine og portvine i deres akkrediterede laboratorium samt i deres helt specielle smagerum, hvor 7 personer smager og kontrollerer hver enkelt portvin, før den må sælges.
sjældent 

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.