Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Programomtaler

Så er der atter Sommersang i Mariehaven fra Helge Engelbrechts baghave i Ansager i det vestjyske.
Øverst på indholdslisten i denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden” står den fortsatte saga – eller tragedie eller farce om det splittede kongedømme.
Øverst på indholdslisten i denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden” står den fortsatte saga – eller tragedie eller farce om det splittede kongedømme.
MotorTV tester denne gang fire spændende biler, nemlig den smukke Alfa Stelvio med 200 hestes benzinmotor, den nye BMW 320 med dieselmotor, den lille 4-hjulstrukne charmetrold Suzuki Jimny, samt den populære SUV’er Peugeot 3008.
Christiania er fuld af roser hver sommer. Det skyldes at Christiania for mange år siden fik foræret et stort antal roser, som blev plantet over hele Christiania – i haverne såvel som på fællesarealerne.

Koordinator var Nils Vest, som i forbindelse med anlæggelse af sin egen have, havde opdaget rosernes magi.
I dette program er vi med Det Danske Rosenselskab på besøg i Christiania for at få historien om roserne.

Medvirkende: Nils Vest, Louise fra Gartnergruppen.
Et af landets mest nyskabende og spændende kulturhuse er uden tvivl Kulturværftet i Helsingør. Med knap 10 år på bagen har det sat nye standarder for, hvad et kulturhus formår. Kulturværftet har Nordsjællands største scene, men også cafe og restaurant, udstillingsrum, møde- og konferencefaciliteter, museum og bibliotek.
Det startede da Knud Christensen ”Flamingo-Knud” købte et værtshus og spillested i Holstebro, her lærte han Kim Larsen at kende.
Vild natur i verdensklasse - de største fritlevende vilde dyr i Danmark, finder vi i Lille Vildmose.
Animation og Viborg er tæt på at være blevet synonymer i de senere år. Der er blevet skabt et kraftcentrum, der rækker ud over det meste af verden, og Danmark har opnået en imponerende succes inden for animation.
Denne koncert er en drøm – en drøm, der gik i opfyldelse for produceren Dave Kavanagh, manden bag navne som U2 , Christy Moore, Riverdance og selvfølgelig Celtic Woman. 
Side 1 ud af 357

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.