Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Gensyn på dk4: Daimi i Musikalsk Talkshow

Frantz Howitz havde besøg af Daimi i anledningen af, at det var 40 år siden hun havde sin første tv-optræden – det er nu 17 år siden.

Hun var på skærmen i forbindelse med en talentkonkurrence, der blev transmitteret på tv fra Central Magasinet i Esbjerg.
Dengang sang Daimi "Travellin´ Light" i et telt med slappe barduner. Der er ingen slappe barduner, når Frantz Howitz fejrer den folkekære sangerinde og skuespiller med et halvanden time langt underholdningsprogram i formatet "Musikalsk Talkshow".

Jubilæumsprogrammet begynder med "Travellin´ Light" hvor Daimi akkompagneres af bl.a. ægtemanden Cliff Gentle på guitar, men der bydes også på numre som bl.a. "Jeg ka´ li", "Hvem har du kysset i din gadedør", "Søde Yrsa Brun" og "Jeg sætter min hat, som jeg vil".

I portrætsamtalens løb giver Daimi bl.a. et kærlig karakteristik af Dirch Passer, men er mere krads over for Aage Stentoft. Den gode historie og de skønne sange er en oplevelse værd!
Se med i ”Gensyn på dk4 – Daimi i Musikalsk talkshow”.


”Gensyn på dk4” giver mulighed for at se, eller gense, skatte fra dk4’s tv-arkiv. Udsendelsernes tekniske kvalitet er af ældre dato.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.