Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Søstrene Bisp på Borgen: Merete Riisager

”Viden er magt”. Sådan siger Merete Riisager fra Liberal Alliance. Hun er meget optaget af, at vi får givet viden og dannelse videre til næste generation.

Hun synes også, at alle børn bør have kristendomsundervisning, men hun betegner sig selv som ”Gudløs”. Hvordan det hænger sammen, fremgår af denne udgave af ”Søstrene Bisp på Borgen”, hvori Merete Riisager taler med biskop Tine Lindhardt om viden og tro – og om kristendommens rolle i Danmark.

Merete Riisagers grundsætning lyder:
”Viden er magt”.

Se et spot for programmet her

Hvad driver folketingspolitikerne? Hvad tror de på? Hvilke værdier ligger til grund for deres politiske handlinger? Hvordan ser de på religionens rolle i det offentlige rum og på religionsfrihed? Har de en grundsætning, et motto, en fortælling eller noget andet, der er retningsgivende for deres virke som politiker?

Disse spørgsmål drøfter biskopperne Marianne Christiansen fra Haderslev Stift og Tine Lindhardt fra Fyens Stift, når de i dk4s nye programserie ”Søstrene Bisp på Borgen” rykker ind i Samtaleværelset på Christiansborg og møder en repræsentant fra samtlige partier i Folketinget

”Søstrene Bisp på Borgen” produceres i samarbejde med Fyens Stift og Haderslev Stift.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.