Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Programomtaler

Ti danskere fra vidt forskellige dele af samfundet holder tale til eller om Europa og EU. Hvilke tanker gør de sig om Europa, europæerne, EU, Danmark og resten af verden 30 år efter Berlinmurens fald?
Så blev det endelig juleshowtime og der er lagt i pejsen til en god times juleunderholdning. Sneen daler, der dufter af klejner, og under træet ligger både bløde og søde pakker med masser af julemusik.
Så blev det endelig juleshowtime og der er lagt i pejsen til en god times juleunderholdning. Sneen daler, der dufter af klejner, og under træet ligger både bløde og søde pakker med masser af julemusik.
Ti danskere fra vidt forskellige dele af samfundet holder tale til eller om Europa og EU. Hvilke tanker gør de sig om Europa, europæerne, EU, Danmark og resten af verden 30 år efter Berlinmurens fald?
Vesth-Huset er et spillested i Sorø som er etableret af sangeren, sangskriveren og troubadouren Peter Vesth. En Drøm han realiserede tilbage i 2011.
På tværs af Europa protesterer de unge for klimaet. De kræver politisk handling og konkrete forandringer fra de ansvarlige politikere i Europa.
Ti danskere fra vidt forskellige dele af samfundet holder tale til eller om Europa og EU. Hvilke tanker gør de sig om Europa, EU, Danmark og resten af verden 30 år efter Berlinmurens fald?
Ti danskere fra vidt forskellige dele af samfundet holder tale til eller om Europa og EU. Hvilke tanker gør de sig om Europa, EU, Danmark og resten af verden 30 år efter Berlinmurens fald?
• Grødris
• Sødmælk
• Piskefløde
• Mandelsplinter
• Vanilie
• Florsukker

1. Kog dine grødris som anvist på pakken (risengrød kan købes færdig i pose)
2. Køl grøden og pisk fløden til skum.
3. Kom mandelsplinter i og vanilje og florsukker.
4. Vend flødeskum i og stil koldt.
5. Personligt kan jeg bedst lide at Risalmanden er lidt tyk, men du gør som du bedst kan lide det - eller som vor mor lavede den.

Du kan smage til med almindeligt sukker (stødt melis), men det skal i grøden når den er varm. Du skal ikke gøre det i kold grød, så smelter det ikke.

God vind – husk en hel mandel til mandelgaven!

• 12 klementiner
• 2 appelsiner
• 1 dl sukker
• 1 stk. vaniljestang
• 3 spsk. majsstivelse
• 3 spsk. Grand Marnier
• 1 spsk. citronsaft

1. Pres saft fra klementiner og appelsiner i en gryde.
2. Kog saften op med sukker og korn fra vaniljestangen.
3. Kog jævn og bland majsstivelse med vand. Jævn til passende konsistens og smag til med citronsaft og Grand Marnier. Skær evt. et par både i tern fra en eller to klementiner og kom i den varme sauce.
4. Skal ikke koges med, men bare vendes i.

Fandme lækkert. Mums!
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.